Tekstwerk Wieringen

Picnic zet de klant aan het stuur van de bestelketen

Boodschappen bestellen en bezorgen app only

Picnic verlaagt voor de klant twee cruciale drempels voor online boodschappen bestellen: de kosten en het tijdstip van bezorgen. De foodbezorgdienst rijdt met elektrische vrachtautootjes op vaste tijden door de wijk, net als de bus. Aan het stuur van de bestelketen zit de klant met zijn mobiele Picnic app. Zijn bestelling komt op de aangegeven tijd aan de deur, gratis en voor de laatste prijs, claimt Picnic.

De online supermarkt, die in maart in vier Amsterdamse wijken begint, rijdt al in Ā Amersfoort, Utrecht, Rotterdam, Leiden, Delft en Den Haag. De uitlevering vindt plaats vanuit distributiecentra inNijkerk, Utrecht en Diemen.

 

  Vakinfo voor de foodketen ©2019 Ria Besseling