Tekstwerk Wieringen

Wat doe ik

bedrijfsjournalistiek, vakjournalistiek, foodindustrie, foodretail, foodservice&horeca, retail, technologie&techniek, verpakking&logistiek

Wilt u meer informatie over producties, neem dan contact op.

 

Heldere vakinformatie in iedere vorm

Wij schrijven en bewerken teksten voor:
advertenties, advertorials, advies, brochures, copy&concept, contentmanagement, e-zines, ghostwriting, interne communicatie, interviews, journalistieke producties, lesmateriaal, nieuwsbrieven, persberichten, reportages, relatiemagazines en webredactie

Ook tijdelijk een team versterken
Het zelfstandig schrijven afwisselen met tijdelijk teamwork is een van de aantrekkelijke mogelijkheden als vrije journalist en tekstschrijver.
Heeft een redactie, een reclamebureau, een afdeling Communicatie of een projectteam versterking nodig, dan leveren wij flexibel de extra inzet en kennis om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Vertalen van teksten
Het vertalen van teksten behoort ook tot ons pakket.
Wij vertalen vanuit het Duits, Frans, Engels en Spaans.
Hebben wij voor uw vertaling niet de benodigde capaciteit en tijd, dan beschikken wij over een netwerk van ervaren vertalers. Samen met hen zorgen wij ervoor dat u uw vertaling correct en op tijd krijgt geleverd.

 

Agrifoodbusinessketen https://www.agrifoodclicks.nl

Kennis- en innovatieplatform voor partijen in de agrifoodketen: van het land, uit kas en stal tot en met winkelvloer en consument.
De portal biedt ketenschakels relevante zakelijke informatie, inspiratie en contacten waarmee zij in de keten direct aan de slag kunnen.

Goed geïnformeerde schakels zijn beter en sneller in staat tot een hechtere ketensamenwerking, een hogere efficiency en een betere optimalisatie van de waardeketen en van de klantvraag.

Wilt u informatie en kennis delen die van belang is voor de ontwikkeling in de keten?
Stuur dan uw bericht naar info@agrifoodclicks.nl

 

  Vakinfo voor de foodketen ©2017 Ria Besseling