Tekstwerk Wieringen

Wat doe ik

Ik ben professional in vak- en bedrijfsjournalistiek voor de foodindustrie, foodretail, foodservice&horeca, retail, technologie&techniek, verpakking&logistiek

Informatie over producties? Neem dan contact op.

 

Heldere vakinformatie in iedere vorm

Ik verzorg producties voor:
advertorials, brochures, productcases, interviews, nieuwsbrieven, persberichten, reportages, relatiemagazines en webredactie.

Uw product of dienst als doelgerichte content onder de aandacht brengen?

Ik lever vakinhoudelijke productcontent, nieuws en blogs en ondersteun bij productvideo’s en online magazines van externe professionals.

Relevante redactionele vakcontent, nauwkeurig afgestemd op het juiste kanaal en doelgroep in de sector, is een essentieel onderdeel van de content marketingstrategie.

Ook tijdelijk een team versterken
Het zelfstandig schrijven afwisselen met tijdelijk teamwork is een van de aantrekkelijke mogelijkheden als vrije journalist en tekstschrijver.
Heeft een redactie, een reclamebureau, een afdeling communicatie of een projectteam versterking nodig, dan lever ik flexibel extra inzet en kennis om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Vertalen van teksten
Het vertalen van vakinhoudelijke teksten behoort ook tot het pakket.
Ik vertaal vanuit het Duits, Frans, Engels en Spaans.
Is er voor uw vertaling niet de benodigde capaciteit en tijd, dan beschik ik over een netwerk van ervaren vertalers. Samen met hen zorg ik ervoor dat u uw vertaling correct en op tijd krijgt geleverd.

 

Agrifoodbusinessketen https://www.agrifoodclicks.nl

Kennis- en innovatieplatform voor partijen in de agrifoodketen: van het land, uit kas en stal tot en met winkelvloer en consument.
De portal biedt ketenschakels relevante zakelijke informatie, inspiratie en contacten waarmee zij in de keten direct aan de slag kunnen.

Goed geïnformeerde schakels zijn beter en sneller in staat tot een hechtere ketensamenwerking, een hogere efficiency en een betere optimalisatie van de waardeketen en van de klantvraag.

Wilt u informatie en kennis delen die van belang is voor de ontwikkeling in de keten?
Stuur dan uw bericht naar info@agrifoodclicks.nl

 

  Vakinfo voor de foodketen ©2019 Ria Besseling